( Support Lubuk.net? , Klik banner sponser kami di atas ini )

Page 4 of 36 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 358

Thread: Damai fishing village~taman perling

  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    uttar pradesh-tamil nadu-madras
    Posts
    1,470
    Quote Originally Posted by deadgory View Post
    Aku pernah hantar berita lokasi kolam nie dulu di LUBUK.NET.Tak sangka ada yang sudi menerjahnya.

    Tahniah ahlul komplot kerana berjaya menaikkan spesies gaban tersebut.KERTANG x naik ke?Bila nak repeat lagi.
    kolam ni takda kertang dead...kolam lain..kalo tak salah kolam B kot...bukak selasa ngan jumaat jek...5 jam rm 60 ke apa...tu mmg bukak untuk cabaran kerapu Tun jek...ikan bawah 5 kg buleh bawak balik...tapi average kerapu lam tu antara 5-40kg lbh...
    sea.net.my

  2. #32
    Senior Member areman1978's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    251
    Quote Originally Posted by rudy View Post
    CnR ke bawak balik nih?
    Kolam CNR ni bang....
    Dengar rate masuk pun bole berdarah idung.... berapa ratenya ya TOk NGulu???
    Untuk memancing sahaja : 019-2635138

  3. #33
    Senior Member shamanteras's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kuala Terengganu
    Posts
    117



  4. #34
    Penghulu Lubuk ujang's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    5,462












    [/b][/color]http://www.facebook.com/ujang
    https://www.facebook.com/Lubuk.Net
    BOOKING/RESERVATION HOUSEBOAT/FISHING TRIP TASIK KENYIR : 012 974 7995

  5. #35
    Penghulu Lubuk ujang's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    5,462








    [/b][/color]http://www.facebook.com/ujang
    https://www.facebook.com/Lubuk.Net
    BOOKING/RESERVATION HOUSEBOAT/FISHING TRIP TASIK KENYIR : 012 974 7995

  6. #36
    Senior Member cupothero's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    muadzam shah,pahang
    Posts
    150
    lenguh pale bahu,mcm nk demam pon ad...pheww....!
    cupotcastcrazyhero
    0129637123

  7. #37
    Senior Member mdzul's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    322
    tahniahh....ikan laut dah buleh main kat darat...hehehhehe
    best..best....nak kena try test gak niee.....
    "Pergi Terbang Balik Berenang"

  8. #38
    Senior Member spikebaik1's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    from kedah to senai..currently at senai
    Posts
    705
    den dah kobar, den dah kobar, bawak rod kocik2, takmo..kan dah kono..ehheheheh..alphas purple tu nasib baik tolupo nak campek ko laut..hehhehe....

    apap pun den nak ngucapkan tahniah kerana sekaligus berjaya mengilangkan badi kumpau tuan2 sekalian..kalau kumpau jugak rasanyo ado orang anto stoberi ke mesjid la cenggitu.bangau dah ditogur pun tak kumpau..apo laie..meh le..attoreh laa...

    p/s : Sori kalau umah a.k.a studio a.k.a hotel tu kocik..yoo

    salam daria sea.net.my!
    sea.net.my
    LXA "leave no Fish Behind"

  9. #39
    Senior Member cupothero's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    muadzam shah,pahang
    Posts
    150
    Quote Originally Posted by spikebaik1 View Post
    den dah kobar, den dah kobar, bawak rod kocik2, takmo..kan dah kono..ehheheheh..alphas purple tu nasib baik tolupo nak campek ko laut..hehhehe....

    apap pun den nak ngucapkan tahniah kerana sekaligus berjaya mengilangkan badi kumpau tuan2 sekalian..kalau kumpau jugak rasanyo ado orang anto stoberi ke mesjid la cenggitu.bangau dah ditogur pun tak kumpau..apo laie..meh le..attoreh laa...

    p/s : Sori kalau umah a.k.a studio a.k.a hotel tu kocik..yoo

    salam daria sea.net.my!
    kakaaka...terbaek dh spike...mintok maap le balik semlm x bersalam dh dgn aok,
    tgok aok parok lebam...maleh nk kejut...mekaseh byk2..kim salam kt along..
    aokorg mmg best!
    cupotcastcrazyhero
    0129637123

  10. #40
    Penghulu Lubuk ujang's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    5,462
    Spike...kalo ada clipping bideo tu selai dua...bulih la tepek kat sini untuk memeriahkan suasana.

    `INI PART PALING BEST....LAYAN SEA-FOOD HASIL KARYA CHEFF AZIZ YANG SANGAT MARBELES`


    [/b][/color]http://www.facebook.com/ujang
    https://www.facebook.com/Lubuk.Net
    BOOKING/RESERVATION HOUSEBOAT/FISHING TRIP TASIK KENYIR : 012 974 7995

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •